Prachtig pakje. Precies zoals op foto. Ik had aangegeven dat het voor onze dochter haar uitvaart was, dus er is alles aan gedaan om de levering zo snel mogelijk te laten verlopen. Ook hebben we er heel lief een kaartje bij gekregen om ons een hart onder de riem te steken. Dankjewel.

Anita – 7 mei 2023

Prachtig setje. Goede kwaliteit en duidelijk met zeer veel zorg gemaakt.
Ellen, de maker en verkoopster heeft voor ons ook zoveel moeite gedaan zodat wij tijdig het pakketje zouden kunnen ontvangen. Toen de post wat lang op zich liet wachten heeft ze samen met ons naar een oplossing gezocht. Heeft ze de setjes nogmaals gemaakt en is ze me op een zondag tegemoet gereden aangezien de afstand vrij ver was.
Dat noem ik nu eens een goede service. Ik heb nog nooit zo’n vriendelijke service meegemaakt en ben haar hier nog steeds zeer dankbaar voor!
Eenmaal het pakketje met de post was toegekomen, kon ik dit zonder problemen terug sturen en had ik de dag zelf mijn centjes nog terug.
Ik beveel NeoKleertjes ten zeerste aan!

Lies – 31 maart 2023

Super mooi pakje. En een fantastisch lieve dame die het pakje gemaakt heeft. Ik ben ontzettend dankbaar

Tamara – 7 juni 2023

Supermooi setje met kleertjes, de afwerking is mooi en ook het mutsje paste goed! De kleertjes zijn ook gemaakt van fijne zachte stoffen.

Janine – 8 februari 2023

Het is zo klein net iets voor een pop. Maar het is niet een standaard maat dat in de winkel te vinden is. Ik vond het fijn om ook even Ellen gesproken te hebben. Dat stelde me ook gerust over een volgende bestelling. Met een te vroeg geboren baby komt er al zoveel op je af dan weet je ook niet wat voor kleding je het beste kunt bestellen (als dat volgens de verpleegkundige ook op termijn kan).

Michel – 6 maart 2022