Selecteer gewenste maat

Geslacht -

Prematuurkleertjes

Naast alle losse producten biedt NeoKleertjes ook prematuurkleertjes in leuke setjes aan. Handig als je op zoek bent naar een leuk prematuur kraamcadeau voor een vriend/vriendin, collega of kennis. Ook voor kersverse ouders en grootouders is het een snelle en makkelijke manier om een leuk setje voor de baby te vinden.

NeoKleertjes biedt 2 verschillende soorten setjes aan: een setje voor couveuse kindjes in de vorm van een couveusesetje met een geurdoekje, mutsjes en/of couveusedekentje of een setje met een broekjes, mutsje en shirtje als compleet prematuurkleding setje voor wanneer je baby kleertjes aan mag.

Prematuurkleertjes in de couveuse

Het setje voor couveuse kindjes bestaat uit een mutsje met een paar sokjes en een geurdoekje en/of couveusedekentje. Couveuse kindjes hebben namelijk verder geen kleertjes aan. Deze setjes zijn verkrijgbaar in maat 30 en 34. De bijbehorende sokjes zijn maat 6. Op aanvraag is maat 7 ook mogelijk. Daarmee zijn deze couveusesetjes geschikt voor kindjes tot ongeveer 1000 gram of geboren bij 24 tot 28 weken.
Deze prematuur setjes kunnen uitgebreid worden met geurdoekjes of een couveusedekentje. Een geurdoekje is bedoeld om de geur van papa of mama over te brengen naar het kindje. Dit zorgt voor een veilig en geborgen gevoel bij het kindje als papa en mama er even niet zijn. Een couveusedekentje kan ook gebruikt worden als geurdoekje, maar het is ook geschikt om de couveuse leuk aan te kleden en je kindje toe te dekken.

Mijn eerste prematuurkleertjes

Wanneer je kindje niet meer in de couveuse ligt, maar naar een warmtebedje gaat dan mag het kleertjes aan. Onze prematuurkleding setjes bestaan uit een mutsje, broekje en shirtje. We hebben 2 soorten broekjes in ons assortiment: een legging en een harembroekje. De legging is een skinny model en het harembroekje een baggy model. Ons meest gekozen shirtje is het overslagshirtje. Het voordeel van dit shirtje is dat het helemaal open gelegd kan worden. Daarna leg je je kindje op het shirtje. Vervolgens sluit je het shirtje door het voorpandje over het buikje te leggen en daarna de 2 strikjes dicht te knopen. Hierdoor is aankleden wel zo makkelijk omdat het shirtje niet over het hoofdje van het kindje hoeft.

Maat prematuur kleertjes

Alle NeoKleertjes prematuurkleding setjes zijn standaard verkrijgbaar in maat 38 en maat 44. Maat 38 is geschikt voor prematuur baby’s geboren bij een zwangerschapsduur van 28 tot 32 weken of met een gewicht van 1000 tot 1700 gram. Maat 44 is geschikt voor prematuur of dysmatuur baby’s geboren bij 32 tot 36 weken of een gewicht van 1700 tot 2600 gram.

Alle producten in de kant en klare setjes zijn ook los te bestellen bij onze mutsjes, sokjes, shirtjes, broekjes, couveusedekentjes, omslagdoeken en geurdoekjes. Is de gewenste maat uitverkocht in het setje, maar vind je het losse artikel nog wel in onze webshop? Neem dan even contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat het setje in orde komt.

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties? Volg ons dan op Instagram!