Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Prematuur kleding op maat 

Naast kant en klare prematuur kleding maken wij ook kleertjes op bestelling: Prematuur kleding op maat! NeoKleertjes heeft namelijk ook een grote collectie stoffen. Dit biedt u de mogelijkheid om zelf uw unieke prematuur kleding samen te stellen. Alle kleertjes zijn beschikbaar in maat 34, 38 en 44*. Neem snel een kijkje in het aanbod en stel zelf je eigen unieke kledingsetje samen. U vraagt, wij naaien het!

*Meer informatie over de maten van onze prematuur kleding is te vinden in de maattabel.

Hoe werkt prematuur kleding op maat?

Selecteer de gewenste maat en het gewenste product en druk op bestellen. Wil je meer kleertjes van hetzelfde printje bestellen? Voeg dan elk item afzonderlijk toe aan de winkelwagen. Volg daarna de instructie bij het bestellen.

Op het moment dat wij de bestelling ontvangen hebben, gaan we voor u aan de slag. De levertijd van kleertjes op bestelling is ongeveer 5 werkdagen plus verzending. Dit betekent in de praktijk dat u de bestelling na ongeveer een week zult ontvangen. Heeft u de kleertjes eerder nodig? Neem dan even contact op via het contactformulier. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Zachte stoffen

Wij werken enkel met de beste en meest zachte stoffen, omdat wij comfort hoog in het vaandel hebben staan. De stof voor prematuur kleding op maat van NeoKleertjes is gemaakt van zacht tricot (95% katoen en 5% lycra) met het Oeko Tex standaard 100 keurmerk. Dit keurmerk ziet toe op het vermijden van schadelijke stoffen bij de productie van deze stoffen. Daarmee is onze prematuur kleding zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid. Bijkomend voordeel is dat deze productiewijze ook minder belastend voor het milieu is. Er mogen immers geen schadelijke stoffen gebruikt worden. Kortom win-win!

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties? Volg ons dan op Instagram!