Selecteer gewenste maat

Resultaat 1–20 van de 31 resultaten wordt getoond

Stoere prematuur broekjes voor de allerkleinsten

Wanneer uw kindje de couveuse mag verlaten en kleertjes aan mag, dan zijn de gangbare maten babykleding vaak nog te groot. Toch wil je het kindje al laten wennen aan het dragen van kleding. Daarom maken wij speciale stoere prematuur broekjes voor de allerkleinsten. Onze broekjes zijn verkrijgbaar in maat 38 en maat 44. Daarmee zijn ze geschikt voor premature en dysmature kindjes vanaf ongeveer 28 weken met een gewicht vanaf ongeveer 1000 gram. De exacte zwangerschapsduur en het bijbehorende gewicht van de baby voor elke maat is te vinden in de maattabel.

Prematuur broekjes: hip & comfortabel

NeoKleertjes hecht veel waarde aan goede kwaliteit en een prettig draagcomfort. Al onze prematuur kleding is in samenwerking met couveuseverpleegkundigen gemaakt en getest op de NICU afdeling van het Radboud UMC in Nijmegen. Bij het maken van onze premature kleertjes letten we specifiek op een uitstekende pasvorm en gebruiken we enkel de zachtste materialen. Zo is er geen elastiek in de band van de broekjes verwerkt om knellen te voorkomen. Niet alleen comfort is bij ons belangrijk, maar ook hoe uw kindje eruit ziet. Onze kleertjes zijn gemaakt van zachte tricot stof met leuke printjes of jeans stof. Daarmee heeft NeoKleertjes een leuke en unieke collectie premature kleding ontwikkeld. Ook leuk te combineren met ons NeoShirtje en de sokjes om de outfit compleet te maken! We hebben al een aantal leuke setjes voor u samengesteld.

Niet meer op voorraad? Vraag het ons!

Naast broekjes vind u bij ons ook mutsjes, sokjes, shirtjes, geurdoekjes, omslagdoeken en couveusedekentjes voor uw baby. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe printjes. Is een bepaalde maat of printje niet meer verkrijgbaar in onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Als de stof nog voorradig is, dan kunnen wij snel (binnen 1-2 werkdagen) een bestelling op maat maken.