Selecteer gewenste maat

Overslagrompertje prematuur

Het prematuur overslagrompertje is gemaakt van zachte tricot en heeft lange mouwen. Doordat het rompertje niet over het tere babyhoofdje wordt aangetrokken, voorkomt het stress bij het kindje. Het rompertje sluit met zachte satijnen lintjes. Waarom kiezen wij voor lintjes in plaats drukkertjes? Met lintjes kun je het overslagrompertje net iets ruimer of meer aangesloten dichtmaken. Daardoor kun je extra lang van het overslagrompertje genieten. Bovendien is het voor prematuur en dysmatuur baby’s belangrijk om goed passende kleding aan te hebben. Hierdoor kan het kindje zich namelijk makkelijker op temperatuur houden.

Het grote voordeel van een overslagrompertje is dat het helemaal open gelegd kan worden. Daardoor hoeft het rompertje niet over het hoofdje van je kindje aangetrokken te worden, maar leg je je baby er gemakkelijk in. Doe vervolgens de armpjes in de mouwen. Daarna sluit je het rompertje door één voorpandje over het buikje van je kindje te leggen en de lintjes dicht te knopen. Leg daarna het andere voorpand erover heen en strik de lintjes. Als laatste sluit je het klittenband tussen de beentjes. Een overslagrompertje aantrekken kost daardoor minder energie. Energie die je premature baby goed kan gebruiken om te groeien. Dit overslagrompertje is geschikt voor premature kindjes die voor het eerst kleertjes aan mogen. Een grote mijlpaal!

Dit overslagrompertje is verkrijgbaar in maat 38 en 44. Is het prematuur overslagrompertje niet meer in de gewenste maat beschikbaar of heb je een leuk printje gezien, maar wil je een ander product? Neem dan even contact op. We maken graag de kleertjes op maat voor je.