Enig resultaat

Omslagdoeken prematuur

Lekker warm bij papa of mama op de borst liggen onder een zacht en warme omslagdoek voor prematuurtjes. Samen met je kindje buidelen om elkaar te leren kennen en jullie band te versterken is in de eerste weken na de geboorte heel belangrijk. Voor prematuur geboren kindjes is dit zelfs heel belangrijk, omdat het de stress bij het kindje wat kan verlagen. In een couveuse liggen kan voor een klein kindje namelijk zeer stressvol zijn. De warme borst van papa of mama zorgt bij het kindje voor maximale ontspanning. En ook voor jou als ouder is dit een moment om te genieten van je pasgeboren kindje. Tijdens het buidelen is je kindje heel dicht bij je. Je hoort het, je ziet het van dichtbij, je ruikt het en je voelt het maximaal. Om hier optimaal van te genieten is het belangrijk voor zowel ouder als kind om lekker warm te blijven. Dit kan uitstekend onder een lekker zacht capeje. Meer informatie over buidelen vind je hier.

Zachte omslagdoeken

Onze omslagdoeken voor prematuur geboren baby’s zijn gemaakt van extra zachte tricot stof aan de binnen en buitenzijde. Met een afmeting van 55 x 45cm is het capeje precies groot genoeg voor je kleine kindje. Wij werken nog aan omslagdoeken van badstof en hydrofiele stof. Deze omslagdoeken zijn, naast het buidelen, ook geschikt om het kindje warm in te wikkelen na het wassen. Tricot stof neemt slecht water op en zijn daarmee minder geschikt om te gebruiken als wikkeldoek na het wassen.

Is het gewenste printje van je favoriete omslagdoek uitverkocht in de webwinkel, heb je interesse in een omslagdoek van badstof of heb je een andere vraag? Stuur dan een berichtje via onze contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de persoonlijke wensen te bespreken. Levertijd in overleg.