Selecteer gewenste maat

Toont alle 2 resultaten

Couveusesetjes voor prematuur baby’s in de couveuse

Naast alle losse producten biedt NeoKleertjes ook kleertjes en accessoires aan in leuke setjes aan. Daarbij maken we onderscheid tussen couveusesetjes voor prematuur baby’s en prematuur kledingsetjes. Handig als je op zoek bent naar een leuk prematuur kraamcadeau voor een vriend/vriendin, collega of kennis. Ook voor kersverse ouders en grootouders is het een snelle en makkelijke manier om een leuk setje voor de baby te vinden.

NeoKleertjes biedt 2 verschillende soorten setjes aan: een setje voor couveuse kindjes en een compleet setje voor kindjes die niet meer in de couveuse liggen.

Prematuur kleertjes in de couveuse

Prematuur couveusesetjes voor couveusekindjes bestaan uit een mutsje met een paar sokjes, eventueel aangevuld met een geurdoekje of couveusedekentje. Couveuse kindjes hebben namelijk verder geen kleertjes aan. Deze setjes zijn verkrijgbaar in maat 30 en 6, maat 34 en 6 en maat 34 en 7. Daarmee zijn ze geschikt voor kindjes tot ongeveer 1000 gram of geboren bij 24 tot 27 weken.
Deze prematuur setjes kunnen uitgebreid worden met geurdoekjes. Een geurdoekje wordt gebruikt om de geur van papa of mama over te brengen naar het kindje. Dit zorgt voor een veilig en geborgen gevoel bij het kindje als papa en mama er even niet zijn. De couveusedekentjes zijn een leuke manier om de couveuse van je kleinte een eigen touch te geven. Daarnaast kunnen deze couveusedoekjes op latere leeftijd ook dienen als knuffeldoekje voor je kindje. Het zal hem/haar een geborgen gevoel geven.

Premature kleding voor als je kindje de couveuse uit mag

Wanneer je kindje niet meer in de couveuse ligt, dan mag het kleertjes aan. Deze setjes bestaan uit een mutsje, broekje en een shirtje. Indien gewenst kan het aangevuld worden met een paar sokjes. Deze setjes zijn standaard verkrijgbaar in maat 38 en 44. Maat 38 is geschikt voor kindjes geboren bij een zwangerschapsduur van 28 tot 32 weken of een gewicht van 1000 tot 1700 gram. Maat 44 is geschikt voor kindjes geboren bij 32 tot 36 weken of een gewicht van 1700 tot 2600 gram.

Alle producten in de kant en klare setjes zijn ook los te bestellen bij onze mutsjes, sokjes, shirtjes, broekjes, dekentjes, omslagdoeken en geurdoekjes. Is de gewenste maat uitverkocht in het setje, maar vind je het losse artikel nog wel in onze webshop? Neem dan even contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat het setje in orde komt.