Hieronder vindt u de meeste actuele betaalmethoden voor prematuur kleding van NeoKleertjes. Er geldt een minimale besteding van €10 in onze webwinkel.

Vooruitbetaling

Selecteer hiervoor de optie Overboeking. Uw betaling komt via Mollie bij ons terecht. Zodra we de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling verzenden. Dit duurt ongeveer 2 dagen. Wil je niet zolang wachten en bieden de onderstaande betaalmogelijkheden geen oplossing voor je? Neem dan even contact op met ons. Een tikkie is namelijk altijd mogelijk. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren aan het betaalverkeer.

iDeal

Met iDeal kunt u makkelijk, veilig en vertrouwd online aankopen doen en afrekenen. Voor iDeal maken wij gebruik van de service van Mollie. Selecteer bij het afrekenen de optie ‘iDeal’ om gebruik te maken van deze optie. U wordt vanzelf doorgeleid naar de omgeving van uw bank.

Deze mogelijkheid is alleen voor onze Nederlandse klanten beschikbaar.

Bancontact

Met Bancontact kunt u makkelijk, veilig en vertrouwd online aankopen doen en afrekenen vanuit België. Voor Bancontact maken wij gebruik van de service van Mollie. Selecteer bij het afrekenen de optie ‘Bancontact’ om gebruik te maken van deze optie. U wordt vanzelf doorgeleid naar de omgeving van uw bank.

Deze mogelijkheid is alleen voor onze Belgische klanten beschikbaar.

Giropay

Met Giropay kunt u makkelijk, veilig en vertrouwd online aankopen doen en afrekenen vanuit Duitsland. Voor Giropay maken wij gebruik van de service van Mollie. Selecteer bij het afrekenen de optie ‘Giropay’ om gebruik te maken van deze optie. U wordt vanzelf doorgeleid naar de omgeving van uw bank.

Deze mogelijkheid is alleen voor onze Duitse klanten beschikbaar.

Contant bij afhalen

Indien u graag uw bestelling op komt halen, dan is het mogelijk om de bestelling contant af te rekenen. Kies hiervoor in het bestelproces de optie ‘Contant betalen bij afhalen’. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Let op: dit is alleen mogelijk met een Nederlandse postcode.

Heeft u vragen over de betaalmethoden voor prematuur kleding? Of komt u er niet uit? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een email naar neokleertjes@gmail.com