Hieronder vindt u de meeste actuele betaalmethoden voor premature kleertjes van NeoKleertjes. Er geldt een minimale besteding van €10 in onze webwinkel.

Vooruitbetaling

Dit is op dit moment nog niet mogelijk. We werken hieraan zodat ook op deze manier onze premature kleertjes kunt bestellen.

iDeal

Met iDeal kunt u makkelijk, veilig en vertrouwd online aankopen doen en afrekenen. Voor iDeal maken wij gebruik van de service van Mollie. Selecteer bij het afrekenen de optie ‘iDeal’ om gebruik te maken van deze optie. U wordt vanzelf doorgeleid naar de omgeving van uw bank.

Deze mogelijkheid is zowel voor onze Nederlandse klanten als Belgische klanten beschikbaar.

Contant bij afhalen

Indien u graag uw bestelling op komt halen, dan is het mogelijk om de bestelling contant af te rekenen. Kies hiervoor in het bestelproces de optie ‘Betalen bij afhalen’. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Let op: dit is alleen mogelijk met een Nederlandse postcode.

Heeft u vragen over de betaalmethoden voor premature kleertjes? Of komt u er niet uit? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een email naar neokleertjes@gmail.com