Toont alle 6 resultaten

Kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau maar kun je niet kiezen? Dan is een cadeaupakket een leuk idee. Bij NeoKleertjes vind je kraamcadeaus in allerlei soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een klein steuntje in de rug voor de buurvrouw of uit wil pakken met een mooi prematuur kraamcadeau voor je eerste kleinkind.

Kleine kraamcadeautjes

Wanneer een baby prematuur geboren wordt, kan het lastig zijn om een goed moment te vinden voor een leuk kraamcadeau. Zeker wanneer de baby extreem vroeg geboren is, is de eerste tijd nog onzeker. Toch kun je ook dan aan de ouders laten weten dat je aan ze denkt. Koop bijvoorbeeld een klein kraamcadeautje met daarin een leuke kaart en een mutsje om ze een hart onder de riem te steken. Een klein gebaar dat zeker gewaardeerd zal worden!

Broertjes en zusjes

Wanneer de prematuur baby een of meerdere broertjes/zusje heeft, dan breekt voor hen ook een bijzondere tijd aan. Vergeet ook hen niet. Misschien zijn papa en mama wel veel in het ziekenhuis bij het pasgeboren kindje. Of verblijft het gezin in een Ronald McDonaldhuis. Betrek ze bij deze bijzondere tijd en leg ze uit wat er aan de hand is. Daar kun je ook een leuk boekje voor gebruiken Muisje in een glazen huisje. Dit boekje legt uit wat er met een couveusekindje gebeurt. Of zorg voor een beetje extra steun in de vorm van een nieuw vriendje Haas Klaas. Dit leuke knuffelkonijn is lekker zacht.

Kraamcadeau pakket

Is het moment van onzekerheid voorbij of wil je gewoon uitpakken voor je neefje, nichtje of kleinkind? Ook dan heeft NeoKleertjes leuke kraampakketten op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met een mooi invulboek voor prematuren om herinneringen en mooie moment vast te leggen of een leuk setje prematuur kleding. Laat je de keuze liever aan de ouders over? Dan is een cadeaubon van NeoKleertjes altijd een goed en veilig idee.

Volg ons ook op Instagram!