Ervaringen prematuur & dysmatuur geboren baby’s

Bij de ontwikkeling van onze prematuur en dysmatuur kleding komen we veel in contact met ouders van prematuur of dysmatuur geboren baby’s. Soms raakt een verhaal ons zo, dat we dit graag met jullie willen delen. In samenwerking met ouders van de kindjes schrijf ik hun ervaring met prematuur of dysmatuur geboren baby’s. Alle verhalen zijn door de ouders met toestemming geplaatst.

Je vindt hier verhalen van ouders van extreem prematuur, prematuur en dysmatuur geboren baby’s. Zij vertellen hun verhaal over alle hobbels die ze in die periode hebben moeten nemen. Ook lees je hoe het hen op latere leeftijd vergaat. Waar lopen ze dan nog tegen aan? Wanneer je de verhalen leest, zal je zien dat dysmatuur of prematuur geboren worden een grote of kleine invloed kan hebben op latere leeftijd, maar het gaat gelukkig ook heel vaak goed! Ook vertellen we het verhaal van prematuur geboorte door de ogen van een broertje of zusje.

Ook jouw ervaring met prematuur geboorte delen?

Wordt er in een artikel om een wachtwoord gevraagd? Dan is het artikel nog niet helemaal afgerond. Spoedig zal het artikel voor iedereen beschikbaar komen. Alle artikelen zijn geschreven in samenwerking met ouders of de premature/dysmature kinderen zelf. Wij publiceren niets zonder dat de eigenaar van het verhaal hier toestemming over geeft. Dit geldt ook voor het plaatsen van beeldmateriaal. Vind je het leuk om samen met mij een artikel over jouw ervaringen te schrijven? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar neokleertjes@gmail.com.

Meer informatie prematuur en dysmatuur

NeoKleertjes biedt naast een webwinkel voor premature babykleertjes en verhalen over ervaring met prematuur en dysmatuur geboorte ook informatie over prematuriteit en dysmaturiteit. Je vindt bij ons interessante artikelen over prematuur en dysmatuur zoals Wat is prematuur? en Wat is dysmatuur?. Ook kun je bij ons terecht als je meer wil weten over waar je op moet letten bij prematuur kleding of wanneer je kindje kleertjes aan mag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs van NeoKleertjes? Volg ons dan op Instagram